Witte industriële salontafels

Witte industriële salontafel

Naast de praktische functie van een salontafel biedt het ook vele mogelijkheden voor een stijlvol item in jouw woonkamer. Jouw zithoek is niet compleet zonder een salontafel. Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment salontafels. Houd je van een luxe uitstraling? Bekijk dan onze marmeren salontafels. Voor een harmonieus geheel in jouw woonkamer neem je ook een kijkje bij onze kasten en banken.

Witte industriële salontafel stylen naar jouw smaak

Een witte industriële salontafel zorgt voor een stoer item in jouw interieur! Een salontafel is niet alleen handig om spullen op te bergen maar geeft ook sfeer aan jouw woonkamer. Zo kan je diverse kanten op met de styling van jouw salontafel met verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een plateau vol gezellige kaarsen en waxinelichthouders of een stapel van jouw favoriete boeken. 

Geen fan van een witte salontafel of van industrieel? Bekijk onze ronde, en andere salontafels.

Witte industriële salontafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte witte industriële salontafel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.