Rechthoekige industriële salontafels

Rechthoekige industriële salontafel

Naast de praktische functie van een salontafel biedt het ook vele mogelijkheden voor een stijlvol item in jouw woonkamer. Jouw zithoek is niet compleet zonder een salontafel. Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment salontafels. Houd je van een luxe uitstraling? Bekijk dan onze marmeren salontafels. Liever een strak, wit design? Dan is een salontafel in Scandinavische stijl misschien iets voor jou! 

Rechthoekige industriële salontafel stylen naar jouw smaak

Een salontafel is niet alleen handig om spullen op te bergen maar geeft ook sfeer aan jouw woonkamer. Zo kan je diverse kanten op met de styling van jouw salontafel met diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een plateau vol gezellige kaarsen en waxinelichthouders of een stapel van jouw favoriete boeken. Een industriële salontafel zorgt voor een stoer item in jouw interieur! Met een rechthoekige salontafel kun je alle kanten op. Zet twee verschillende formaten naast elkaar voor een speels effect. 

Geen fan van een rechthoekige salontafel of van industrieel? Bekijk onze ronde, en vierkante salontafels.

Rechthoekige industriële salontafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte rechthoekige industriële salontafel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.