Ronde industriële salontafels

Ronde industriële salontafel

Jouw zithoek is niet compleet zonder een salontafel. Naast de praktische functie van een salontafel biedt het ook vele mogelijkheden voor een stijlvol item. Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment salontafels. Houd je van een luxe uitstraling? Bekijk dan onze marmeren salontafels. Liever een strak, wit design? Dan is een salontafel in Scandinavische stijl misschien iets voor jou! 

Stijl een ronde industriële salontafel 

Een salontafel is niet alleen handig om spullen op te bergen maar geeft ook sfeer aan jouw woonkamer. Zo kan je eindeloos variëren met de aankleding van jouw salontafel met diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een plateau vol gezellige kaarsen en waxinelichthouders of een stapel van jouw favoriete tijdschriften. Met een ronde industriële salontafel kun je alle kanten op, door te spelen met verschillende maten ronde salontafels creëer je een speels effect. Een industriële salontafel zorgt voor een stoer item in jouw interieur!

Geen fan van een ronde salontafel of van industrieel? Bekijk onze vierkante-, en rechthoekige salontafels.

Ronde industriële salontafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte ronde industriële salontafel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.