Zwarte dressoirs

Zwarte dressoirs

Het juiste dressoir vinden begint bij het uitzoeken van de juiste kleuren en stijl die het meeste bij jou past. Een dressoir is een kast waarin je gemakkelijk spullen kunt opbergen maar biedt ook ruimte om accessoires tentoon te stellen. Bij Giga Meubel hebben we diverse stijlen in ons assortiment, houd je van strak en wit bekijk dan onze Scandinavische dressoirs. Ben je meer op zoek naar een stoer meubel, bekijk dan onze industriële dressoirs. Ook voor zwarte dressoirs ben je bij ons aan het juiste adres. De zwarte dressoirs variëren van open vakken tot aan dressoirs met lades en deurtjes. Zo vind je het perfecte zwarte dressoir voor in jouw interieur!

Stijl jouw zwarte dressoir met gave accessoires

Maak jouw dressoir af door te spelen met leuke accessoires. Zowel in de open vakken als bovenop het zwarte dressoir is er ruimte voor jouw favoriete items. Denk aan fotolijsten om jouw herinneringen te tonen. Houd je meer van groen? Bekijk dan onze planten en creëer jouw eigen urban jungle! 

Zwart dressoir bestellen bij Giga Meubel

Heb je het perfecte zwarte dressoir gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.