Metalen dressoirs

Het juiste dressoir vinden begint bij het uitzoeken van de juiste kleuren en stijl die het meeste bij jou past. Een dressoir is een kast waarin je gemakkelijk spullen kunt opbergen maar biedt ook ruimte om accessoires tentoon te stellen. Bij Giga Meubel hebben we diverse stijlen in ons assortiment. De metalen dressoirs variëren van open vakken tot aan dressoirs met lades en deurtjes.  

Lees meer

Resultaten 18 producten

per pagina

Resultaten 18 producten

per pagina

Metalen dressoir in allerlei verschillende soorten

Metalen dressoirs heeft Giga Meubel in veel verschillende soorten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een model met een zwarte of witte kleur. Dit zal erg mooi zijn maar wil je een keer voor een andere kleur gaan hebben wij ook metalen dressoirs in het bruin of grijs. Dit zal erg opvallen in het interieur en een echte boost geven aan de kamer. Bekijk het assortiment en vind het perfecte metalen dressoir voor in jouw interieur! 

Opruimen met een dressoir

Een dressoir een zeer stijlvolle toevoeging aan het interieur en daarnaast is deze ook nog eens erg praktisch. Je kunt er veel spullen in opbergen. Sommige accessoires zoals fotolijstjes en boeken wil je mooi tentoonstellen, terwijl andere spullen weer mooier opgeruimd staan achter deuren of in lades. Ga van tevoren goed na wat je wil hebben. Bij Giga Meubel zijn er varianten genoeg en daarom zit er altijd wel een mooi meubel tussen dat mooi past in jouw interieur! 

Een metalen dressoir kopen bij Giga Meubel

Bezoek onze showroom om onze metalen dressoirs in verschillende stijlen te bekijken. Onze interieurspecialisten zijn tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte dressoir. Bestel je liever jouw favoriete dressoir online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelwaarde van 100,- of meer. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter