Halkastjes

Ga snel naar:

Scroll voor meer

Resultaten Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina

Halkastjes 

Een halkast is een kast die je in de hal zet, zoals de naam al zegt. De hal is de eerste ruimte die je ziet als je binnenkomt en daardoor is het belangrijk dat deze er netjes uitziet. De halkast is multifunctioneel. Je kunt er verschillende spullen kwijt, zoals schoenen en tassen. De halkast is erg praktisch, want spullen die normaal rondslingeren kan je hierin kwijt.

Een praktische halkast

Vaak neemt een halkast ook niet zoveel ruimte in beslag, omdat ze niet zo groot zijn. Zo houd je de belangrijkste spullen bij elkaar en vind je ze snel terug. Plaats de halkast onder de kapstok om de ruimte zo praktisch mogelijk in te richten en voldoende ruimte over te houden.

Halkastjes in verschillende soorten en maten 

Bij Giga Meubel hebben we genoeg halkastjes waar je uit kunt kiezen. We hebben halkastjes van verschillende materialen waaronder metaal en mangohout. Een halkast van massief mangohout zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling in de hal. De halkastjes zijn rechthoekig of vierkant en verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast kun je kiezen voor een halkast met twee deuren, schuifdeuren of lades, allemaal met voldoende opbergruimte. Ook zijn de kasten verkrijgbaar van verschillende merken, kies bijvoorbeeld voor een halkastje van Giga Meubel of van Spinder Design

Halkastjes kopen bij Giga Meubel 

Zoek niet langer verder en bestel nu jouw halkastje bij Giga Meubel. Wil je het halkastje toch eerst met eigen ogen zien? Dit is zeker geen probleem. Kom langs in onze showroom en onze interieurspecialisten staan graag voor je klaar. Of bestel de producten nu gemakkelijk online en profiteer bij een bestelling van €100,- of meer van gratis bezorging. Heb je nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!

Kies je filter