Woood kledingkasten

Woood kledingkasten

Met de collectie van Woood bij Giga Meubel kan je gemakkelijk jouw hele huis inrichten. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in de producten. Zo ook in onze Woood kledingkasten. De meubelen van Woood worden voornamelijk is eigen land geproduceerd. De stijlen die veel terugkomen in de collectie van Woood zijn industrieel en modern. De kledingkasten van Woood zijn daarom ook goed te combineren in veel verschillende woonstijlen

Opgeruimd staat netjes

Ruim je kleding makkelijk op in een kledingkast van Woood. Dankzij de planken kun je gemakkelijk je kleding netjes gesorteerd opruimen. De kledingkasten hebben een industriële look die te matchen zijn met elke interieurstijl. Ga je voor een 2-deurs kast of voor de 3deurs kast. Bekijk ook ons gehele assortiment kledingkasten en vind je ideale kledingkast. 

Bestel Woood kledingkasten bij Giga Meubel

Heb jij je ideale kledingkast gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 50,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.