Witte kasten

Witte Kasten 

Een kast in onmisbaar in het interieur. Je kan er veel spullen in opbergen of je mooiste accessoires in tentoonstellen. Sommige kasten kan je zelfs gebruiken als roomdivider. Zo maak je van een grote ruimte, twee kleine ruimtes en daarmee creëer je een knusse en gezellig sfeer. De witte kast is altijd een goede optie en komt is vele interieurstijlen goed tot zijn recht. Of je nou houdt van een stoer, rustig of een strak interieur, een witte kast past altijd. 

Altijd een witte kast voor jou!

Witte kasten hebben we bij Giga Meubel genoeg. Naar wat voor een kast ben je op zoek? We hebben vitrinekasten, kledingkasten, ladekasten, lockerkasten, dressoirs, tv-meubelen en nachtkastjes. We hebben altijd wel een kast waar jij naar op zoek bent. Bekijk het gehele assortiment witte kasten en vind jouw favoriete witte kast! 

Witte kasten in verschillende woonstijlen

Een witte kast past in ieder interieur. Doordat de kast een neutrale kleur heeft, is de kast goed te combineren met andere items in het interieur. Zo past deze kast in een bohemian, natuurlijke en romantische woonstijl. In een Scandinavische woonstijl komt een witte kast ook erg goed tot zijn recht. De Scandinavische woonstijl staat erom bekend dat er gebruikt wordt gemaakt van vele lichte houtsoorten, natuurlijke materialen en lichte kleuren. Daar past een witte kast perfect bij. 

Een witte kast bestellen bij Giga Meubel

Bezoek één van onze showrooms om onze witte kasten in verschillende stijlen te bekijken. Onze interieurspecialisten zijn tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte witte kast. Bestel je liever een kast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelwaarde van 50,- of meer. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.