Zwarte kasten

Zwarte kasten 

Een kast in onmisbaar in het interieur. Je kan er veel spullen in opbergen of je mooiste accessoires in tentoonstellen. Sommige kasten kan je zelfs gebruiken als roomdivider. Zo maak je van een grote ruimte, twee kleine ruimtes en daarmee creëer je een knusse en gezellig sfeer. De zwarte kast is altijd een goede optie en komt is vele interieurstijlen goed tot zijn recht. Of je nou houdt van een stoer interieur of een strak interieur, een zwarte kast past altijd. 

De zwarte kast in iedere vorm en maat

Giga Meubel heeft verschillende zwarte kasten in het assortiment. Ben je op zoek naar een tv-meubel, vitrinekast, boekenkast, nachtkastje, een stoere lockerkast of een mooi dressoir? Deze hebben we allemaal. Bekijk het gehele assortiment om jouw favoriete kast te vinden, hij zit er vast tussen! 

Metalen en houten zwarte kasten 

Onze zwarte kasten zijn van verschillende materialen gemaakt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een metalen kast. Dit zal zorgen voor een industriële look en zal erg stoer staan in het interieur. Vind je metaal net iets te robuust in het interieur? Ga dan voor een zwarte kast die gemaakt is van hout. Hout staat rustiger in het interieur. Jouw zwarte kast zal nog steeds erg opvallen en echt een eyecatcher zijn in het interieur.  

Een zwarte kast bestellen bij Giga Meubel

Bezoek één van onze showrooms om onze zwarte kasten in verschillende stijlen te bekijken. Onze interieurspecialisten zijn tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte zwarte kast. Bestel je liever een zwarte kast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelwaarde van 50,- of meer. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.