Witte lockerkasten

Witte lockerkasten in ieder interieur.

Met een witte lockerkast geeft een hedendaagse en landelijke look aan je interieur! Het is geen authentieke lockerkast zoals je ze kent van school, maar een lockerkast in een nieuw jasje. Bij Giga Meubel hebben wij ook lockerkasten in de kleuren zwart en hout. Als je voor een laag model lockerkast gaat, zou je eventueel de lockerkast kunnen gebruiken als stoer tv-meubel. De houten lockerkasten van het merk Woood zijn echte aanraders! Bekijk ons assortiment en vind een lockerkast naar jouw wens!

Witte lockerkast kopen bij Giga Meubel

Je kunt onze lockerkasten gemakkelijk online bestellen. Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel! Wij hebben lockerkasten in diverse stijlen zoals modern en industrieel. Je kunt langskomen bij één van onze winkels om al onze producten te bekijken. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen.

Kom naar onze showroom in Soest of Wommelgem

Bezoek één van onze showrooms om onze lockerkasten in verschillende stijlen te bekijken. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte lockerkast. Bestel je liever een ladekast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.