Lage Kast Gate - 1 - Label51

229,00
In bestelling

Gate is een trendy, robuust en handgemaakt meubel die helemaal tot zijn recht zal komen in een industrieel of retro woon- of slaapkamer

Lage kast Gate 1-deurs van LABEL51 is een ontzettend industriële en robuuste lage kast gemaakt van puur en onbewerkt metaal, uitgevoerd in de kleur zwart. Het robuuste metaal met grof afgewerkte oppervlaktes in combinatie met het indrukwekkende design voorzien van een raamwerk met raster, zorgt voor een stoere look met heel veel karakter. Industriëler dan kast Gate wordt het niet!

Kast Gate, uitgevoerd in zwart metaal, is een robuuste kast gemaakt van zwaar, grof en onbewerkt metaal. Het ‘doorleefde’ karakter is dan ook helemaal terug te zien in het materiaal. De deur van de kast is voorzien van een ontzettend gaaf en speels raster. Daarnaast heeft de deur een stoere greep en gaaf slot waar de deur mee gesloten wordt. In de kast bevindt zich één legplank die de ruimte opdeelt in 2 vakken, waardoor er heel veel ruimte ontstaat om spullen op te bergen.

Gate is een trendy, robuust en handgemaakt meubel die helemaal tot zijn recht zal komen in een industrieel of retro woon- of slaapkamer. Een functioneel pronkstuk waar leuke combinaties mee gemaakt kunnen worden. Creëer een mooie eenheid door verschillende meubels uit de Gate serie bij elkaar te plaatsen.
Artikelnummer RF-37.022
LxBxH 40x40x70cm
Bewerking Powder coating
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Merk Label51
Vereist montage Ja
Vorm Rechthoek

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Lage Kast Gate - 1 - Label51 Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit