Metalen kasten

Metalen kasten

Ben je op zoek naar een mooie metalen kast? Dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. Wij hebben verschillende metalen kasten in het assortiment. Zo is er altijd wel een kast die past in jouw interieur! Metalen kasten zullen echt een eyecatcher zijn in het interieur. Door het gebruik van metaal zullen alle metalen kasten erg stoer staan in het interieur. 

Type kasten genoeg!

Bij Giga Meubel hebben we veel verschillende soorten metalen kasten. Of je nou op zoek bent naar een nachtkastje, vitrinekast, een tv-meubel, dressoir of een vakkenkast, wij hebben het allemaal. Daarnaast zijn deze ook nog eens te verkrijgen in verschillende design. Bekijk het gehele assortiment kasten en vind jouw favoriete kast! 

Voor welke kleur ga jij? 

Naast dat het assortiment van metalen kasten erg divers is, zijn de kasten ook nog eens te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een zwart metalen kast, maar ook voor een witte of misschien zelfs wel een groene kast. Er is keuze genoeg. Wanneer je voor een witte kast gaat, zal deze erg rustig staan in het interieur. Ondanks de rustige kleur zal deze erg stoer staan in het interieur. Wanneer jouw kast wel mag opvallen, is een zwarte of groene kleur kast een goede optie! 

Metalen kast bestellen bij Giga Meubel 

Heb je de perfecte metalen kast gezien? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de kast liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.