Eleonora kasten

Eleonora

Het Nederlandse merk Eleonora bied je de perfecte blend tussen lifestyle en industrieel op het gebied van interieur. Van stoelen en banken tot tafels en kasten. Eleonora bied je een complete collectie woonmeubelen in industriële, retro en vintage stijl. Of je nu op zoek bent naar een heel nieuw interieur, of je je huidige interieur graag aan wilt vullen, bij Eleonora bent kun je gegarandeerd terecht. De producten van Eleonora zijn tot in de puntjes afgewerkt en van hoge kwaliteit.

Praktische en stijlvolle kast van Eleonora 

Eleonora heeft verschillende soorten kasten in het assortiment. Ben je op zoek naar een kast waar je veel spullen in kwijt kan? Ga dan voor een stijlvolle kabinet kast of handige opbergkast. Heb je veel mooie accessoires die je tentoon wil stellen in de woonkamer? Dan is een boekenkast of open kast iets voor jou! Hier is er genoeg ruimte voor al jouw mooie spullen. Tv-meubels heeft Eleonora ook in het assortiment. 

De kasten van Eleonora geschikt voor iedere woonstijl

De kasten van Eleonora hebben vaak een metalen look. Dit past perfect in een industrieel interieur. Doordat vele kasten gemaakt zijn van metaal, zorgt dit voor een stoer effect in de kamer. Ook zien we veel metaal terug in combinatie met hout. Hout zorgt voor gezelligheid in het interieur en past daardoor in verschillende woonstijlen. Eleonora is ook goed in het maken van volledig houten kasten. Deze hebben een vintage uitstraling en zullen erg stijlvol staan in het interieur. Zit jouw droomkast er niet tussen? Benieuwd naar welke kasten nog meer in onze collectie hebben? Bekijk dan het gehele assortiment kasten en vind de perfecte kast voor in jouw interieur.

Kasten van Eleonora bestellen bij Giga Meubel

Heb jij een mooie kast van Eleonora gevonden? Bestel deze dan snel online bij gigameubel.nl. Profiteer van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Heb je nog vragen over een kast? Neem dan contact met ons op via de chat of bel een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 897 60 32. Wij helpen u graag.