HKliving kasten

HKliving kasten

Op zoek naar een mooie kast met webbing? Dan ben je bij HKliving aan het juiste adres! HKliving is een merk van Nederlandse bodem. Ze verwerken de huidige trends én de trends van de toekomst in hun meubelstukken en accessoires. Deze trends worden onder andere vertaalt naar de kasten van HKliving. De trends van nu zijn de naturel materialen. Denk hierbij aan webbing, lichte houtsoorten. Ook is de vitrinekast, voor het tonen van jouw pronkstukken, terug te zien in de meubelbranche en dat blijft de komende jaren nog zo.

Tv-meubels in overvloed

Het tv-meubel, een item die iedereen wel in de woonkamer heeft staan voor de televisie. HKliving heeft een aantal prachtige tv-meubels in het assortiment. De tv-meubels zijn gemaakt van naturel kleuren waardoor deze meubels eenvoudig toegevoegd kunnen worden in ieder interieur. Vooral in Scandinavische en naturel interieurstijlen komt een HKliving tv-meubel goed van past. 

HKliving opbergkasten voor tegen de muur

Van boekenkast tot vitrinekast en van kledingkast tot open kast, voor elke opbergmogelijkheid heeft HKliving de perfecte kast. Ze voldoen allemaal aan 2 punten, goede kwaliteit en natuurlijke materialen. In veel HKliving kasten van dit moment is de materiaalsoort webbing gebruikt, een materiaalsoort die prachtig staat in het botanische, Scandinavische en bohemian interieur. Daarnaast heeft HKliving een aantal kasten van metaal. Deze kasten sluiten perfect aan op de behoeftes van de mens die houdt van een industrieel interieur. 

De kasten van HKliving bestellen bij Giga Meubel

Je oog gevallen op één van deze prachtige kasten van HKliving? Dat begrijpen wij goed! Je kunt via Giga Meubel gemakkelijk een bestelling plaatsen. Wanneer je een bestelling plaatst van boven de 50,-, wat aannemelijk is wanneer je een kast van HKliving besteld, wordt je bestelling gratis verzonden! Heb je nog vragen over de kasten van HKliving of het merk zelf? Geen probleem, wij beantwoorden met alle liefde alle vragen op het gebied van interieur.