Woood kasten

Woood kasten

Met de collectie van Woood bij Giga Meubel kan je gemakkelijk jouw hele huis inrichten. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in de producten. Zo ook in onze Woood kasten. De meubelen van Woood worden voornamelijk is eigen land geproduceerd. De stijlen die veel terugkomen in de collectie van Woood zijn industrieel en modern. De kasten van Woood zijn daarom ook goed te combineren in veel verschillende woonstijlen

Mooie Woood kasten voor in het interieur

De kasten van Woood hebben een industrieel en modern karakter. Een industrieel karakter toevoegen aan jouw interieur? Ga dan voor een kast met een metalen look. Liever een houten kast of een in een lichte kleur? Deze heeft Woood ook. Bekijk het gehele assortiment kast en vind de kast die bij jouw past.

Bestel Woood kasten bij Giga Meubel

Heb jij je ideale kast gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 50,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.