Houten nachtkastjes

Houten nachtkastjes 

Nachtkastjes zijn een belangrijk onderdeel van de slaapkamer. Je kunt er gemakkelijk je boek of telefoon op kwijt. Naast dat een nachtkastje vooral een heel praktisch item is, zijn de nachtkastjes ook een zeer stijlvolle toevoeging aan de slaapkamer. De kastjes zijn te verkrijgen in heel veel verschillen stijlen. Zo is er altijd wel een nachtkastje dat perfect past in jouw slaapkamer. 

Hout straalt gezelligheid uit! 

Een houten nachtkastje pas vrijwel in iedere slaapkamer. Door de neutrale kleur van het kastje is deze gemakkelijk te combineren met andere items. Hout straalt gezelligheid uit en is dus een echte sfeermaker in jouw slaapkamer. Je kan kiezen voor een robuuste houtsoort of een rustige variant. Zet een paar mooie accessoires bovenop het kastje en jouw nachtkastje zal super stijlvol ogen. 

Stijlvol houten nachtkastje 

Bij Giga Meubel vinden we het erg belangrijk dat de kwaliteit van onze producten goed is, en dat de items ook goed werken. Bij onze nachtkastjes geldt dat precies hetzelfde. Om die reden hebben de nachtkastjes vrijwel allemaal voldoende plek om verschillende spullen in op te bergen. Zo kan je de spullen die je liever niet in het zicht hebt liggen achter een deurtje plaatsen of in een lade. Boven op het nachtkastje kan je een paar leuke accessoires zetten. Jouw nachtkastje in niet alleen erg praktisch, maar ook nog eens erg stijlvol.  

Een wit nachtkastje bestellen bij Giga Meubel

Bezoek één van onze showrooms om onze houten nachtkastjes in verschillende stijlen te bekijken. Onze interieurspecialisten zijn tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte kast. Bestel je liever een nachtkastje online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelwaarde van 50,- of meer. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.