Dutchbone tv-meubels

Dutchbone tv-meubel

De salontafels van Dutchbone zijn robuust, industrieel en retro. Het merk laat zich inspireren door alle landen op de wereld. De ontwerpsters ontdekten tijdens het reizen steeds weer nieuwe materialen en designs. De Tv-meubels van Dutchbone passen in elk soort woonstijl. Of je nu in een appartement, rijtjeshuis, boerderij of woonboot woont, de Tv-meubels van Dutchbone passen overal bij. Naast Tv-meubels heeft Dutchbone ook een ruim assortiment aan accessoires en meubels zoals banken en stoelen. 

Je Tv-meubel mag gezien worden!

In bijna ieder huishouden is er wel een televisie te vinden. Of je nou je lievelings-programma kijkt of aan het netflixen bent, je Tv-meubel mag gezien worden! Hier kan je netjes je televisie op kwijt inclusief al je media-apparatuur en draadwerk. Daarnaast is een Tv-meubel een perfect meubel waar je spullen in op kan bergen. Zijn het spullen die je liever niet in het zicht hebt liggen? Kies dan voor een Tv-meubel met deurtjes.

Je Tv-meubel als eyecatcher

De tv-meubels van Dutchbone zijn echte eyecatchers. Maak het helemaal af met wat accessoires, leuk om erbovenop te zetten. Vind je ideale Tv-meubel bij Giga Meubel. Naast Tv-meubels heeft Dutchbone ook dressoirs

Bestel Dutchbone Tv-meubels bij Giga Meubel

Heb jij je ideale Tv-meubel gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 50,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons vellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.