Metalen tv-meubels

Resultaten 18 producten

per pagina

Resultaten 18 producten

per pagina

Metalen tv-meubels 

Bij Giga Meubel zijn we fan van metaal. Metaal zorgt voor een industriële, stoere look en past in vrijwel ieder interieur goed. Bij Giga Meubel hebben we een groot assortiment metalen kasten en ook metalen tv-meubelen zijn bij ons te verkrijgen. Een tv-meubel is ideaal om jouw televisie op te zetten en al de apparatuur netjes in op te bergen. Daarnaast staat een tv-meubel ook nog eens erg stijlvol in het interieur. 

Een tv-meubel in elke stijl

Metalen tv-meubelen hebben we in verschillende stijlen. Zo kan je kiezen voor een industrieel model met voornamelijk rechte en strakke lijnen. Deze zal erg goed passen in een industrieel interieur of in een interieur dat wel een stoer tintje kan gebruiken. Naast de industriële meubels hebben we ook retro tv-meubelen. Een retro model heeft vaak ronde vormen en zal erg mooi staan in de verschillende interieur stijlen. Houd je meer van een rustig tv-meubel? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tv-meubel in een lichte kleur of een meubel waar hout met metaal gecombineerd is. Deze tv-meubelen zullen stoer staan en tegelijkertijd rustig ogen in het interieur. Op zoek naar een andere kast? Bekijk dan het assortiment kasten en vind jouw favoriet. 

Stijl jouw tv-meubel met accessoires 

Nu je het perfect tv-meubel gevonden hebt, is het tijd om jouw meubel te stijlen met een paar mooie accessoires. Zet een leuke plant op jouw tv-meubel of leg er een aantal mooie design boeken op. Zo maak je het tv-meubel nog gezelliger om naar te kijken.  

Metalen tv-meubel bestellen bij Giga Meubel 

Heb je het perfecte metalen tv-meubel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je het meubel liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek onze showroom om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter