Retro tv-meubels

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Retro tv-meubels

Terug naar de jaren ‘50, ‘60 of ’70? Dat kan met een retro interieur! Retro meubels zijn helemaal terug van weggeweest en dat geldt zeker voor het retro tv-meubel. Gekenmerkt door haar ronde vormen is het retro tv-meubel een musthave voor ieder interieur met een retro of vintage woonstijl. 

Bij Giga Meubel vind je retro tv-meubels in verschillende kleuren en materialen. Denk aan zwart of wit staal of een gaaf model gemaakt van gerecycled botenhout. Ook zijn de tv-meubels in verschillende maten verkrijgbaar. Zo is er voor ieder interieur een geschikt model! 

Een retro woonstijl

De tijd van het grafische behang, de warme kleuren en veel planten zoals cactussen en vetplanten. Dit omschrijft de retro woonstijl toch wel het beste. Ook een eikenhouten visgraad vloer mag niet in een retro interieur ontbreken. De tv-meubels uit de Retro serie van Giga Meubel passen perfect in dit plaatje. 

Heb jij een stoer interieur met retro aspecten? Dan is het zwart stalen tv-meubel perfect voor jou. Dit meubel heeft de ronde vormen van de retro woonstijl gecombineerd met het zwarte stijl dat goed in een robuust, industrieel interieur past. 

Stijl je jouw interieur liever met lichte retro meubels? Dan is de wit stalen versie van dit tv-meubel meer iets voor jou. Ook dit meubel heeft de ronde retro vormen, maar door haar lichte kleur past het item ook in een minimalistischer interieur. 

Ga echt voor retro? Dan past het tv-meubel van gerecycled botenhout en staal gegarandeerd in jouw interieur. Dit tv-meubel heeft een echte retro look dankzij haar vormen en de combinatie van verschillende materialen.  

Een retro tv-meubel bestellen bij Giga Meubel 

Heb jij jouw retro tv-meubel gevonden? Bestel hem dan makkelijk en snel op gigameubel.nl. Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-.  Wil je onze retro tv-meubels met eigen ogen zien? Dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om de tv-meubels gestyled te bekijken. Heb je nog vragen over een van onze tv-meubels? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.