Tv-meubel zwart

Een tv-meubel biedt vele voordelen, niet alleen ruimte om jouw televisie neer te zetten maar ook voor jouw favoriete accessoires en spullen die je liever niet in het zicht hebt liggen super praktisch. Deze multifunctionele tv meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen en afmetingen. 

Lees meer

Resultaten Producten 73-96 van 113

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 113

Pagina
per pagina

Zwarte tv-meubel bij Giga Meubel

Zo hebben wij open tv-meubels en tv-meubels met deuren of lades. Houd je van strak en wit bekijk dan eens onze Scandinavische tv-meubels. Houd je meer van stoer? Dan zijn onze industriële tv-meubels misschien iets voor jou! Met een stijlvol tv meubel zwart geef je je interieur contrast en diepte, dit past perfect in een modern interieur of industrieel interieur. Kun je het zwarte televisiemeubel van je dromen er niet tussen vinden? Kijk dan ook eens bij onze zwarte dressoirs, dressoirs kunnen namelijk heel goed als televisiemeubel gebruikt worden.

Stijl jouw zwarte tv-meubel met gave accessoires

Maak jouw zwarte televisiemeubel af door te spelen met leuke accessoires. Zowel in de open vakken als bovenop de zwarte tv kast is er ruimte voor jouw favoriete items. Denk aan fotolijsten om jouw herinneringen te tonen. Plaats het televisiemeubel tegen een gekleurde muur voor een tof effect dat precies bij je past. Houd je meer van stijlvol groen? Bekijk dan de planten in ons assortiment en creëer jouw eigen urban jungle! De organische vormen van de planten bieden een mooi contrast bij de strakke lijnen van de tv meubels. Creëer een warme sfeer door gebruik te maken van verlichting. Speel met accessoires om jouw tv-hoek en interieur helemaal eigen te maken.

Vind je zwart te donker? Bekijk dan onze andere tv meubels.

Zwart tv-meubel bestellen bij Giga Meubel

Heb je het perfecte tv meubel voor de televisie gevonden? Bestel deze gemakkelijk online bij Giga Meubel. Profiteer nu van onze gratis bezorging bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je de tv meubels liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek onze showroom om onze tv meubels in verschillende stijlen en andere producten uit ons assortiment te bekijken. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen om te kiezen uit al die mooie tv meubels. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen over de zwarte tv meubels of over het inrichten van een industrieel interieur? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter