Zwarte vitrinekasten

Zwarte vitrinekast 

In een vitrinekast stel je jouw dierbaarste spullen tentoon en krijgen ze de aandacht die ze verdienen! In een vitrinekast zijn jouw spullen altijd zichtbaar en daarom moet de vitrinekast en jouw decorstukken mooi passen bij jouw interieur. Onze vitrinekasten zijn er in allerlei stijlen, soorten en maten. Bij Giga Meubel hebben wij de keuze tussen vitrinekasten van hout en industriële vitrinekasten, maar ook witte vitrinekasten en zwarte vitrinekasten.  

Eyecatcher in huis met een zwarte vitrinekast 

Onze zwarte vitrinekasten hebben veel al een industriële look en zijn vaak gemaakt van metaal. Je bent ervan verzekerd dat jouw woonkamer een robuuste en eigentijdse uitstraling krijg. Een vitrinekast neemt relatief vrij weinig ruimte in en biedt de mogelijkheid om veel spullen op te bergen die je liever niet in het zicht hebt liggen. Een metalen vitrinekast is erg populair. De metalen look, beter bekend als de industriële look, is een combinatie van vintage en modern en past in iedere woning!

Een zwarte vitrinekast stijlen

Wanneer je een mooie vitrinekast gevonden hebt, is het tijd om deze in te richten. Daarbij is het belangrijk dat je gaat voor een kleurenpalet dat past bij jouw interieur. Ga voor een mooi servies, een aantal boeken en een paar mooie planten. Je zult zien dat jouw kast echt tot leven komt. 

Een zwarte kast bestellen bij Giga Meubel

Bezoek één van onze showrooms om onze zwarte kasten in verschillende stijlen te bekijken. Onze interieurspecialisten zijn tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte zwarte kast. Bestel je liever een zwarte kast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelwaarde van 50,- of meer. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.