Metalen vitrinekasten

Resultaten Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina

Metalen vitrinekasten

Bij Giga Meubel zijn we fan van opbergen en daarom is het aanbod vitrinekasten ook erg groot. Een vitrinekast is de ideale kast om spullen in op te bergen of juist een aantal mooie accessoires tentoon te stellen. We hebben grote vitrinekasten waarmee je echt een statement in de woonkamer kan maken, maar we hebben ook verschillende smalle kasten waar je een aantal mooie spullen in kwijt kan. 

Open en dichte vitrinekasten

Het aanbod vitrinekasten is zeer divers. Zo kan je kiezen voor een open vitrinekast of juist een dichte kast. Een open kast is ideaal wanneer je veel mooie accessoires hebt die je graag tentoon wil stellen. Daarnaast zijn er ook veel vitrinekasten te verkrijgen waarin er ruimte is voor mooie accessoires, maar er ook plek is om items op te bergen die je liever niet in het zicht hebt liggen. Kies de ideale kast voor jou! 

Vind jouw favoriete vitrinekast 

Onze vitrinekasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo kan je kiezen voor een zwarte, witte of grijze vitrinekast. Wit is de ideale kleur voor in een scandinavische woonstijl of als je houdt van lichte kleuren in het interieur. Durf jij wel een donkere kleur in het interieur toe te voegen? Dan is een grijze of zwarte kleur kast een zeer goede optie. Welke kast is jouw favoriet? Houd jij niet van metalen kasten? Bekijk dan eens onze andere kasten

Metalen vitrinekast bestellen bij Giga Meubel 

Heb je de perfecte metalen vitrinekast gezien? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je de kast liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek onze showroom om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter