Vierkante kasten

Vierkante kasten

Ben je op zoek naar een vierkante kast? Dan ben je bij Giga Meubel aan het goede adres. Voor elke ruimte bieden wij de perfecte oplossing. Of je nu nachtkastjes voor in jouw slaapkamer of een ladekast voor in jouw hal zoekt. Bij ons assortiment vind je precies wat je zoekt! 

Ruim assortiment vierkante kasten

De collectie vierkante kasten bevat genoeg opbergruimte denk bijvoorbeeld aan een vierkante vakkenkast of een vierkante ladekast. Het inrichten van jouw kast kan geheel naar eigen smaak. Door verschillende accessoires te gebruiken, maak je van jouw meubelstuk een uniek exemplaar. Een vierkante kast biedt niet alleen ruimte om spullen die je niet in het zicht wilt hebben op op te bergen maar geeft ook de kans jouw favoriete items te laten stralen. 

Geen fan van vierkant of op zoek naar een bepaalde stijl? Bekijk dan onze andere kasten

Vierkante kast bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte vierkante kast gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.