Metalen wijnkasten

Metalen wijnkasten 

Houd je van een wijntje op zijn tijd? Let dan goed op! Bij Giga Meubel hebben we nu de perfecte kasten voor jouw wijncollectie. Een wijnkast staat niet alleen stijlvol en gezellig, maar kan ook een luxe stoere uitstraling hebben. Onze wijnkasten zijn gemaakt van hout, ijzer en metaal. Naast de praktische opberg functie is er in veel varianten ook ruimte om jouw favoriete accessoires tentoon te stellen. 

Een wijnkast in jouw interieurstijl

Of je nou een landelijk, industrieel of een Scandinavisch interieur hebt. Voor elke interieurstijl bieden wij een geschikte wijnkast. Richt jouw wijnkast volledig naar eigen wens in. Denk bijvoorbeeld aan leuke planten, kaarsenhouders of een gave vaas. Zo geef je jouw kast iets mee van jezelf en creëer je een uniek meubelstuk. Een wijnkast is compact en neemt niet veel ruimte in beslag, dit is fijn als je ook nog andere kasten wilt neerzetten. Op zoek naar een wijnkast en fan van de industriële stijl? Bekijk dan onze industriële wijnkasten

Bestel een wijnkast bij Giga Meubel

Heb je de perfecte wijnkast gezien? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.