KMCT Collection Wissellijst Goud + Buitenposter Beer

78,95
In bestelling
Super toffe voordeel set van poster 'Beer' en gouden wissellijst. En de prijs is nog toffer! Complete voordeel sets, geschikt voor in- & outdoor gebruik: deze sets bestaan altijd uit een ProPES Outdoor poster gecombineerd met een outdoor wissellijst.

ProPes Outdoor poster: ProPES Outdoor is bestand tegen alle weertypen en kan dus overal in de tuin worden opgehangen. Tevens is het erg licht en duurzaam (100% recyclebaar) materiaal. Het heeft de hoogst mogelijke kleurintensiteit omdat het doek het licht absorbeert, wat ook weer een mooie matte uitstraling geeft. Het is waterafstotend waardoor vuil en water niet blijft plakken maar juist van het doek afrolt. Normaliter ligt de inkt op het doek maar bij deze speciale waterbasis ECO inkt zit de inkt in het doek en is het dus extreem duurzaam.

Tevens zijn al onze producten geproduceerd in Nederland!

Outdoor wissellijst: waar het neerkomt op kwaliteit, behoort deze wissellijst tot de absolute top van alle, wereldwijd aangeboden, lijsten. Dat is te zien aan de stijlvolle afwerking en de zichtbare details, zoals de perfect in verstek gezaagde frames. Maar ook de niet zichtbare voordelen staan voor kwaliteit, zoals de maximale drukkracht van de hoekverbindingen. Volmaakt door een glasplaat uit lichtgewicht plexiglas waardoor de poster volledig strak opgehangen kan worden. Kortom, onze wissellijsten zijn altijd subliem afgewerkt.
Artikelnummer 105003
Kleur Goud, Mixed
Materiaal Aluminium
Merk KMCT Collection
Vorm Rechthoek

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: KMCT Collection Wissellijst Goud + Buitenposter Beer Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit