Lage Kast Gate - 2-Deurs - Label51

399,00
In bestelling

Gate is een trendy, robuust en handgemaakt meubel die helemaal tot zijn recht zal komen in een industriële of retro woon- of werkkamer.

Lage kast Gate 2-deurs van LABEL51 is een ontzettend industriële en robuuste lage kast gemaakt van puur en onbewerkt metaal, uitgevoerd in de kleur vintage. Het robuuste metaal met grof afgewerkte oppervlaktes in combinatie met het indrukwekkende design voorzien van een raamwerk met raster, zorgt voor een stoere look met heel veel karakter. Industriëler dan kast Gate wordt het niet!

Kast Gate, uitgevoerd in vintage metaal, is een robuuste kast gemaakt van zwaar, grof en onbewerkt metaal. Het doorleefde karakter is dan ook helemaal terug te zien in het materiaal. De deuren van de kast zijn voorzien van een ontzettend gaaf en speels raster. Daarnaast hebben de deuren een stoere greep en gaaf slot waar de deuren mee gesloten worden. Achter de twee deuren bevindt zich één legplank die de ruimte opdeelt in 2 vakken, waardoor er heel veel ruimte ontstaat om spullen op te bergen. Presenteer als kers op de taart mooie accessoires op het meubel.

Gate is een trendy, robuust en handgemaakt meubel die helemaal tot zijn recht zal komen in een industriële of retro woon- of werkkamer. Een functioneel pronkstuk waar leuke combinaties mee gemaakt kunnen worden. Creëer een mooie eenheid door verschillende meubels uit de Gate serie bij elkaar te plaatsen.
Artikelnummer RF-37.103
LxBxH 85x40x70cm
Bewerking Powder coating
Kleur Grijs
Materiaal Metaal
Merk Label51
Vereist montage Ja
Vorm Rechthoek

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Lage Kast Gate - 2-Deurs - Label51 Hoe waardeer je dit product?:
Bestelling
Kwaliteit
Productprijs