Fabriekslampen

Resultaten 5 producten

per pagina

Resultaten 5 producten

per pagina

Fabriekslampen

Kies voor stoere sfeerverlichting en bestel stijlvolle fabriekslampen direct online bij Giga Meubel. Profiteer van onze snelle levertijden en een scherpe prijs! Met een veelzijdig aanbod meubels en woonaccessoires vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt! Klassiek, modern of retro: wij hebben het in huis! Ook op het gebied van verlichting bieden wij jou een ruime keus.

Sfeervol licht

Fabriekslampen hebben een robuuste en stoere uitstraling en zijn uitermate geschikt om grote ruimtes fraai te verlichten. Plaats er een aantal boven een lange houten eettafel of kies voor het licht van één lamp boven bijvoorbeeld een bureau. Kom langs in één van onze showrooms en kom inspiratie opdoen en onze meubels bekijken. 

Fabriekslampen online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een fabriekslamp naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze fabriekslampen of ben je benieuwd naar onze overige meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl. 

Kies je filter