By-Boo hanglampen

Resultaten 21 producten

per pagina

Resultaten 21 producten

per pagina

By-Boo hanglampen

Ben je op zoek naar een prachtige hanglamp in een extravagante stijl? Dan ben je bij het merk By-Boo aan het juiste adres. By-Boo heeft een ruim assortiment met allerlei soorten lampen, waaronder de hanglamp. Ze kiezen voor opvallende woonstijlen en geven hier hun eigen twist aan. De hanglampen zijn stuk voor stuk uniek en speels. Wanneer je kiest voor een hanglamp van het merk By-Boo, haal je een echte eyecatcher in huis. Van bohemian tot industrieel en van Scandinavisch tot hanglampen met gouden accenten.

Voor welke stijl kies jij?

By-Boo heeft ontzettend veel hanglampen in het assortiment, verkrijgbaar in verschillende stijlen. Ben je benieuwd in welke stijlen de hanglampen verkrijgbaar zijn? Lees dan snel verder! Allereerst heeft By-Boo veel lampen in de bohemian en jungle stijl. Deze hanglampen zijn van riet, rotan of in een vorm met bladeren. Plaats deze lampen in jouw interieur en waan je meteen in hele andere wereld. Naast deze bohemian hanglampen heeft By-Boo ook een groot aantal industriële lampen. Deze lampen gaan perfect in combinatie met een industriële woonstijl en zorgen dat het ‘stoere’ in jouw ruimtes nog meer wordt versterkt.

Lampen in verschillende materialen en vormen

De hanglampen van By-Boo zijn gemaakt in de meest uiteenlopende materialen en vormen. Wil je liever een lamp met een open kap of dichte kap? Een hanglamp met een dichte kap geeft licht op een gerichtere plek. Deze lampen zijn perfect boven de eettafel en bartafel. Ook zijn er verschillende lampen beschikbaar die je ophangt aan de muur. Deze zijn mooi boven een zithoek of boven een fauteuil. Zie je de hanglamp naar jouw wens hier niet tussen? Kijk dan tussen alle andere lampen van By-Boo en wie weet zit jouw favoriete lamp daartussen!

By-Boo hanglampen online bestellen

Heb je een By-Boo hanglamp naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop! Bestellingen boven de € 100,-  worden gratis bezorgd. Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment aan meubels en woonaccessoires van By-Boo. Ben je er toch nog niet helemaal uitgekomen of ben je benieuwd naar al onze By-Boo artikelen? Bezoek onze showroom en bekijk onze meubels met eigen ogen. Onze interieurspecialisten in de showroom kunnen jou helpen met het kiezen van jouw nieuwe lampen en meubels! Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact op met één van onze collega’s via 035 - 879 60 32.

Kies je filter