Label51 lampen

Resultaten Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina

Label51 lampen

Ben je op zoek naar een nieuwe lamp? Zoek niet verder, Label51 heeft precies wat jij zoekt! Verlichting speelt een belangrijke rol in je interieur, het kan de sfeer echt maken. Giga Meubel heeft meer dan honderd unieke lampen van Label51. De verlichting heeft een stoere, industriële uitstraling. Hanglampen, wandlampen, vloerlampen, tafellampen, je noemt het maar op. De lampen van Label51 zijn een super gave toevoeging aan je interieur.

Het merk Label51

Label51 is een Nederlands bedrijf dat in 2012 is opgericht en heeft zich inmiddels ontplooid tot een geliefd merk met een ruim assortiment. De producten van Label51 zijn stoer, uniek en trendy. Label51 maakt veel gebruik van neutrale kleuren, zo zit er voor iedereen iets tussen. Met een eigenwijze kijk op de woontrends van nu is Label51 een geweldige toevoeging aan ons assortiment. 

Sfeerlicht

De juiste verlichting kan de sfeer van een ruimte maken of breken. Als een ruimte niet licht genoeg is, lijkt deze bijvoorbeeld al snel een stuk kleiner. Het beste is om basislicht, sfeerlicht en werklicht te combineren en af te stemmen. Voor sfeerlicht kun je het beste kiezen voor een toffe tafellamp of vloerlamp, voor werklicht kies je een bureaulamp of een wandlamp en voor basislicht een mooie hanglamp, plafondlamp of spots. De lampen van Label51 combineren? Kijk ook bij onze andere lampen

Lampen van Label51 bestellen bij Giga Meubel

We snappen dat je de lampen van Label51 met eigen ogen wilt zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je al onze producten zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85 of stuur een mailtje naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!

Kies je filter