Lightbox

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Lightbox

De lightbox is de interieur musthave van dit moment! Bestel de lichtbox nu direct online bij Giga Meubel. Bij Giga Meubel heb je de keuze uit een groot assortiment lampen. Met de lichtbox geef je niet alleen jouw eigen interieur een vrolijke twist, de lamp is ook leuk om cadeau te geven bij een verjaardag, geboorte of jubileum. Bestel jouw lightbox direct online en profiteer van onze snelle levertijd.

Lightbox als decoratie

De lichtbox is een perfecte cominatie van licht en decoratie voor elke ruimte in huis. In de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en keuken, de lightbox zorgt overal voor een vrolijke sfeer. Verlicht jouw favoriete quote en mix & match met de letters en cijfers. De lichtboxen zijn decoratie in zowel daglicht als in het donker. Combineer de lightbox met andere accessoires en gebruik het licht op een geheel andere manier. Je kunt de lichtbox op een tafel of dressoir zetten, maar het is ook mogelijk om de lamp aan de muur te hangen.

Lichtboxen online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een lightbox naar wens heeft gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze lichtboxen of ben je benieuwd naar onze overige meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in één van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.