Dutchbone lampen

Resultaten Producten 25-48 van 77

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 77

Pagina
per pagina

Dutchbone lampen

Dutchbone heeft een ruime collectie in diverse soorten lampen. De standaard hanglamp blijft hierin de favoriet. Dutchbone ontwerpt de hanglampen tot echte pronkstukken voor in huis. Naast de populaire hanglamp heeft Dutchbone ook een aantal wandlampen in het assortiment. Deze lampen zijn eenvoudig op te hangen aan de muur en staan ontzettend leuk als lamp naast je hoofdkussen. Bovendien is een wandlamp de perfecte decoratie. Niet alleen omdat het een tof accessoire aan de muur is, maar ook omdat het een lichtbron is. Hiermee creëer je sfeer en warmte in jouw interieur.

Dutchbone op tafel of op de vloer

Voor de tafel en voor de vloer heeft Dutchbone een groot aantal lampen in het assortiment. De Dutchbone tafellampen hebben speciale vormen, waardoor ze eruit springen wanneer ze op tafel geplaatst worden. Naast de tafellampen heeft Dutchbone ook een aantal grote vloerlampen in de collectie. Deze vloerlampen variëren in kleuren en stijlen zo dat bij elk interieur een lamp past. Ze kunnen op elke gewenste plek geplaatst worden in huis, als er maar een stopcontact in de buurt is.

Dutchbone lampen bestellen bij Giga Meubel

Benieuwd hoe de Dutchbone lampen in jouw interieur zullen staan? Geen probleem, bij Giga Meubel kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Wanneer je een bestelling plaatst van boven de 100,- wordt het gratis verzonden naar je huis. Heb je nog vragen over de lampen van Dutchbone? Neem dan contact op met een van onze interieurstylisten. Die staan voor je klaar om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Kies je filter