HKliving lampen

Resultaten Producten 25-40 van 40

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-40 van 40

Pagina
per pagina

HKliving lampen

Ben je op zoek naar een trendy lamp voor op de vloer, aan de wand of op tafel? Dan ben je bij HKliving aan het juiste adres. HKliving is een merk van Nederlandse bodem met veel oog voor de laatste trends op meubelgebied. Aan hun meubels en accessoires geven ze hun eigen twist, waardoor HKliving een echte naam is in de meubelbranche. Hun eigen draai en de trends van nu vertalen ze naar de HK living lampen, waardoor er unieke items ontstaan. Denk hierbij aan kleurrijke en geometrische lampen in verschillende stijlen die zorgen voor een speels effect.

Lampen voor aan het plafond

HKliving heeft een ruime collectie in diverse soorten lampen van uitstekende kwaliteit die zorgen voor een gezellige sfeer. De mooie hanglamp blijft hierin de favoriet. HKliving ontwerpt de hanglampen tot echte pronkstukken voor in huis. De stijl is gericht op bohemian en Scandinavisch.

HK living wandlampen

Naast de populaire hanglamp heeft HKliving ook een aantal wandlampen en staande lampen in het assortiment. Deze lampen zijn eenvoudig op te hangen aan de muur en staan ontzettend leuk als lamp naast je hoofdkussen. Bovendien is een wandlamp de perfecte decoratie. Ten eerste omdat het een tof accessoire aan de muur is en ten tweede omdat het ook nog eens een lichtbron is. Goede verlichting is belangrijk, niet alleen functioneel licht voor praktische redenen maar ook sfeerlicht om een bepaalde sfeer te creëren. De ontwerpen van de lampen van HK living sluiten aan bij de trends van nu en de trends die nog komen gaan. Kies de HK living lamp die in je interieur past en geef je woning een gezellige sfeer.

Lampen van HK living op tafel of op de vloer

Voor de tafel en voor de vloer heeft HKliving een groot aantal lampen in het assortiment. De tafellampen van HKliving hebben speciale vormen, waardoor ze eruit springen wanneer ze op tafel geplaatst worden. Naast de tafellampen heeft HKliving ook een aantal grote vloerlampen in de collectie. Dit zijn Scandinavische vloerlampen: simpel en charmant, en daarom eenvoudig te combineren met het overige interieur. Ze kunnen op elke gewenste plek geplaatst worden in huis, als er maar een stopcontact in de buurt is.

Lampen van HK living bestellen bij Giga Meubel

Benieuwd hoe de lampen van HK living in jouw interieur zullen staan? Geen probleem, bij Giga Meubel kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Wanneer je een bestelling plaatst van boven de 100,- wordt het gratis verzonden naar je huis. Heb je nog vragen over de lampen van HKliving? Onze interieurstylisten staan voor je klaar om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Kies je filter