Ronde vloerlampen

Resultaten Producten 73-96 van 125

per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 125

per pagina

Ronde vloerlampen

Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortimenten aan lampen. Een mooie vloerlamp mag zeker niet ontbreken in jouw interieur. Of het nou om een simpele lamp gaat of een lamp waar je niet omheen kan. Verlichting maakt de sfeer en je interieur compleet! 

Voordelen van de ronde vloerlamp 

Een mooie ronde vloerlamp zorgt voor de finishing touch in jouw interieur. Daarnaast is een ronde vloerlamp makkelijk te verplaatsen. Als je jouw interieur verandert, dan zet je jouw lamp makkelijk op een andere plek. Een ronde vloerlamp is ideaal naast een bank, zo heb je voldoende licht om te lezen. Naast licht zorgt de lamp ook voor sfeer en warmte in je interieur. 

Ronde vloerlampen in verschillende stijlen 

Ronde vloerlampen zijn er in diverse stijlen, kleuren en maten. Zo kan je kiezen voor een zwarte lamp met industriële look of voor een gouden lamp met een warme look. Ben je toch meer van de strakke vormen bekijk dan eens onze rechthoekige vloerlampen. Bij Giga Meubel vind je de ronde vloerlamp die het beste bij jou past! 

 

Ronde vloerlampen kopen bij Giga Meubel 

Heb je de perfecte ronde vloerlamp gevonden? Twijfel niet langer en bestel de lamp meteen op onze website. Profiteer daarbij van onze snelle levertijd en lage verzendkosten. Is de lamp duurder dan €50, dan zijn de verzendkosten geheel kosteloos! Hou je toch meer van fysiek winkelen, kom dan langs in onze showroom in Soest. Voor vragen kan je bellen naar het telefoonnummer 035 - 303 49 85 of een mailtje sturen naar info@gigameubel.nl. Wij staan klaar om je te helpen! 

Kies je filter