Lampen

Resultaten Producten 25-48 van 2150

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 2150

per pagina

Lampen 

Lampen zijn belangrijke sfeermakers in huis. Bestel je favoriete lampen nu direct bij ons online. Bij Giga Meubel heb je de keuze uit een groot assortiment lampen. Ben je op zoek naar een vintage hanglamp, handige badkamer spots of een gave fabriekslamp? Dan ben je bij Giga Meubel gegarandeerd op het juiste adres. 

Basislicht

Goed basislicht is erg belangrijk voor ruimtes in huis die veel licht nodig hebben. Denk aan de keuken, badkamer of trap. Om deze ruimtes op een subtiele manier te verlichten, kun je het beste kiezen voor een basic spot of een mooie plafondlamp. Kies je toch liever voor een opvallende lamp? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie hanglampen. De hanglamp is de perfecte keuze voor boven de eettafel, in de slaapkamer of hal.

Sfeer- of werklicht?

Mooi sfeerlicht zorgt ervoor dat uw huis een knusse en gezellige uitstraling krijgt. Een ruimte met te weinig licht lijkt al snel een stuk kleiner. Kies daarom voor een combinatie tussen basislicht, sfeerlicht en werklicht. Als je op zoek bent naar een mooie sfeerlamp, denk dan eens aan tafellamp of een vrolijke vloerlamp.  Werklicht is zeker niet onbelangrijk! Wanneer je 's avonds vaak nog even doorwerkt of een goed boek wilt lezen, is werklicht onmisbaar. Kies voor een handige bureaulamp of wandlamp om de juiste plekken uit te lichten. Wil je jouw lampen kunnen regulieren? Dat kan! Veel van onze lampen zijn dimbaar. Zo stel je de hoeveelheid licht in naar wens. 

Wanneer je de juiste lamp gevonden hebt, kun je deze gemakkelijk online kopen via onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 100,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze lampen of ben je benieuwd naar onze overige meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter