Leff Klok Brick Copper

299,00
In bestelling

Klok brick copper

De ultieme klok van onze collectie. Een vintage flip klok, opnieuw uitgevonden en opnieuw ingericht, met een unieke combinatie van materialen en graphics. Binnen in de roestvrijstalen behuizing een precisie-machine biedt ...

Klok brick copper

De ultieme klok van onze collectie. Een vintage flip klok, opnieuw uitgevonden en opnieuw ingericht, met een unieke combinatie van materialen en graphics. Binnen in de roestvrijstalen behuizing een precisie-machine biedt u een andere samenstelling van de nummers elke minuut. De buitenkant van de klok is geborsteld waardoor deze klok een hoog niveau van vakmanschap heeft. Deze klok kan op een bureau worden weergegeven of opgehangen aan de muur.


LEFF amsterdam is in 2011 opgericht door de broers Arno en Dennis Ruijzenaars en designer Erwin Termaat. Het Nederlandse merk koos de naam LEFF amsterdam omdat het woord ‘lef’ staat voor het doen van dingen die anderen niet durven, tegendraads zijn en de grenzen opzoeken. Wie gaat er anno 2011 nog klokken maken terwijl de tijd overal te zien is? Dat is LEFF amsterdam. Niemand heeft echt meer een klok nodig; dit maakt de uitdaging om iets te creëren wat toch iedereen heel graag wilt hebben des te groter. Om hun doel te bereiken werkt het Nederlandse merk samen met gerenommeerde designers van over de hele wereld, zoals Piet Hein Eek, Sebastian Herkner en Robert Bronwasser.

“Nobody really needs a clock.”

In showroom in soest te bezichtigen

(2 weken levertijd)
Artikelnummer LT15301
Kleur Brick, Koper
Vereist montage Nee

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Leff Klok Brick Copper Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit