Anne Light & Home

Resultaten 24 producten

per pagina

Resultaten 24 producten

per pagina

Anne light & home

Anne light & home is een Nederlands merk met prachtige lampen en meubels in de collectie. Alle items zijn met zorg gemaakt en hebben een unieke stijl en herkenbaarheid. De vader, grootvader en zelfs overgrootvader zaten in de verlichtingsindustrie. Nu gebruikt Anne de kennis, doorgegeven van haar familie, om inspiratie op te doen. Toch heeft Anne voor Anne light & home haar eigen unieke kijk op het interieurontwerp. 

Van tekentafel tot echte meubels

Het is een echt avontuur geweest voor Anne light & home om tot de collectie te komen zoals die nu is. Stapels stofstalen, hoppe materialen en een hoop gepuzzel. Het kost een hoop tijd om van de tekentafel tot een echte collectie te komen, maar het is Anne light & home meer dan geslaagd! 

Het unieke design van Anne light & home

Anne Lighting introduceert met trots de start van de Nederlandse meubelcollectie. Het biedt ondernemers in de woon- en verlichtingsbranche de mogelijkheid om hun instore concept aan te passen. Door designmeubels te combineren met verlichting, hopen ze veel van hun klanten te inspireren om licht & meubels te combineren en sfeerhoeken in de winkel te creëren. 

Anne light & home bij Giga Meubel 

Giga Meubel biedt een ruim assortiment Anne light & home aan. Bestel gemakkelijk online via gigameubel.nl. Online profiteer je van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelwaarde vanaf €100,- Zie je liever de producten van Anne light & home met je eigen ogen? Dan kun je langskomen in onze winkel in Soest. In de winkel staan onze interieurspecialisten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je nu vragen?  Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32. 

Kies je filter