BePurehome

Bepure 

Wie de producten van Bepure ziet, denkt aan stoer, puur en basic meubels en accessoires. Bepure ontwerpt robuuste woonitems met een twist van design. Bepure maakt gebruik van natuurlijke materialen en rauwe kleuren, hierdoor past het merk in vrijwel elk interieur. De producten van Bepure worden niet alleen in China en India gemaakt, maar ook in hun eigen fabriek, De Eekhoorn Dutch Furniture. De Eekhoorn heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van design, productie en distributie van meubels. 

Bepure meubels

De collectie van Bepure betaat uit meubels met een puur, ruw en uniek randje. Bepure biedt je een veelzijdige collectie met een natuurlijke en industriële uitstraling. De meubels van Bepure hebben neutrale tinten waardoor je ze overal mee kunt combineren. Ga je voor een echte klassieker, zoals de leren Rodeo bank, of heb je toch liever een uniek ontwerp? Met Bepure geef je je woning een stoere en industriele look!

Bepure accessoires 

Naast meubels heeft Bepure ook een verrassende collectie woonaccessoires. Van spiegels tot kussens en van lampen tot warme plaids. Bepure biedt je de industriële decoratie waar je naar op zoek bent. Ben je benieuwd hoe je de industriële accessoires kunt combineren in je woning? Neem dan eens een kijkje bij onze blog, daar geven we je verschillende tips en tricks voor een industrieel interieur! 

Bepure direct online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bestel je de producten van Bepure gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Wij bezorgen je bestelling helemaal gratis bij een bestelling vanaf 50,-. !