Bodilson

Resultaten Producten 49-72 van 98

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 98

Pagina
per pagina

Bodilson

Wie aan Bodilson denkt, denkt aan heerlijk wonen. Creëer met een metalen kast een gaaf industrieel interieur of kies voor comfort met een fijne bank. Het Nederlandse merk Bodilson heeft een eigentijdse collectie meubels, verlichting en woonaccessoires waar de meesten jaloers op zullen zijn. Bij Bodilson komen industrieel, scandinavisch en design interieur samen om van jouw huis een smaakvol thuis te maken. De producten van Bolilson zijn gemaakt van de beste materialen en zijn dus van hoogwaardige kwaliteit en gaan een lange tijd mee. 

Bodilson vloerkleden

De vloerkleden van Bodilson geven je woonkamer een warme uitstraling en passen door hun eigentijdse karakter in ieder interieur. Kies het materiaal, de kleur, vorm en afmeting die in jouw huis het beste passen. Zo heeft Bodilson bijvoorbeeld prachtige, unieke vloerkleden met een organische vorm voor iedereen die net wat anders wilt. De hoogpolige vloerkleden van Bodilson zijn heerlijk zacht, hier wil je het liefst altijd met je blote voeten op staan. 

Bodilson online bestellen bij Giga Meubel

Als je een item van Bodilson naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 50,- of meer. Wil je graag meer informatie over onze Bodilson items of ben je benieuwd naar onze overige meubels? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl

Kies je filter