D-Bodhi

D-Bodhi

Sinds 2007 ontwerpt D-Bodhi meubels die gemaakt zijn van eco-vriendelijke materialen. Het merk maakt gebruik van gerecycled ijzer, hout, rubber, papier en denim. Hiermee onderscheidt Design Trading Import zich door de meest bijzondere creaties. Wilt u volledig duurzaam en fairtrade wonen? Dan bent u bij D-Bodhi aan het goede adres! Het hout van d-Bodhi krijgt door verwering van zon een unieke, stoere en industriele uitstraling. Voordat het hout wordt verwekt als meubel wordt ieder meubelstuk schoongemaakt, opgeschuurd en gecontroleerd. De trendy meubelen van d-Bodhi zijn gemaakt door jonge, creatieve, ambitieuze professionals en hierdoor maken zijn kwaliteitsmeubelen met een verhaal waarin eco-friendly wonen centraal staat.

Fairtrade meubels

De collectie van D-Bodhi kenmerkt zich door ontwerp, kwaliteit, diversiteit en originaliteit. Het gebruik van verschillende soorten en kleuren hout en ijzer, zorgt voor spannende combinaties van de stoere collecties van D-Bodhi. Geen enkel meubelstuk is precies hetzelfde en ieder meubel heeft zijn eigen verhaal. Het idee achter de collecties van D-Bodhi is recycling; van oud hout nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubels maken. Aanpassingen aan een bestaand ontwerp is ook mogelijk. Voor welke collectie ga jij? 

D-Bodhi online bestellen bij Giga Meubel 

Bij Giga Meubel bestelt u de producten van D-Bodhi gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Wij bezorgen u bestelling helemaal gratis bij een bestelling van 200 euro of meer!