D-Bodhi

D-Bodhi

Sinds 2007 ontwerpt D-Bodhi meubels die gemaakt zijn van eco-vriendelijke materialen. Het merk maakt gebruik van gerecycled ijzer, hout, rubber, papier en denim. Hiermee onderscheidt Design Trading Import zich door de meest bijzondere creaties. Wil je volledig duurzaam en fairtrade wonen? Dan ben je bij D-Bodhi aan het goede adres! Het hout van D-Bodhi krijgt door verwering van zon een unieke, stoere en industriële uitstraling. Voordat het hout wordt verwerkt als meubel wordt ieder meubelstuk schoongemaakt, opgeschuurd en gecontroleerd. De trendy meubelen van D-Bodhi zijn gemaakt door jonge, creatieve, ambitieuze professionals en hierdoor maken zijn kwaliteitsmeubelen met een verhaal waarin eco-friendly wonen centraal staat.

Fairtrade meubels

De collectie van D-Bodhi kenmerkt zich door ontwerp, kwaliteit, diversiteit en originaliteit. Het gebruik van verschillende soorten en kleuren hout en ijzer, zorgt voor spannende combinaties van de stoere collecties van D-Bodhi. Geen enkel meubelstuk is precies hetzelfde en ieder meubel heeft zijn eigen verhaal. Het idee achter de collecties van D-Bodhi is recycling; van oud hout nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubels maken. Aanpassingen aan een bestaand ontwerp is ook mogelijk. Voor welke collectie ga jij? 

D-Bodhi online bestellen bij Giga Meubel 

Bij Giga Meubel bestel je de producten van D-Bodhi gemakkelijk online in onze webshop. Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-.