Dacarr

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Dacarr

Dacarr staat bekend om haar gerecyclede artikelen. Het merk maarkt prachtige manden en andere accessoires van gerecycled rubber. Dacarr was het eerste merk dat deze producten verkocht in Scandinavië. Inmiddels wordt het merk verkocht in vele ander landen en heeft het één van de meest uitgebreide recyclebare collecties gemaakt. 

Aparte en eigentijdse accessoires

De manden en accessoires van Dacarr zijn stoer en industrieel. De manden zijn dankzij de basic kleuren goed met verschillende woonstijlen te combineren. Is uw interieur modern, industrieel of een verzameling van meerdere stijlen door elkaar heen? Ook dan passen de accessoires prima bij uw bestaande interieur! Bent u benieuwd hoe u de industriële accessoires kunt combineren in uw woning? Neem dan eens een kijkje op onze blog, daar geven we u verschillende tips en tricks voor een industrieel interieur!

Dacarr online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bestelt u de producten van Dacarr gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Wij bezorgen uw bestelling helemaal gratis bij een bestelling van 200 euro of meer!