Eleonora Chesterfield

Eleonora Chesterfield

De schitterende Chesterfield Eleonora bank en fauteuil zijn uitgevoerd in vintage buffelleer in het antraciet/zwart en donkerbruin. De Chesterfield kenmerkt zich door een terugkerend ruitenpatroon in de leuning en zitting met op elke hoek van de ruit een knoop. De typische Chesterfield fauteuil heeft een genagelde voorzijde. 

Fauteuils

Fauteuil Chesterfield is een vintage fauteuil en is weer helemaal terug van weggeweest! De stoere, klassieke fauteuil is een echte eyecatcher voor uw interieur. Deze grijze of bruine, leren fauteuil Chesterfield van het Nederlandse merk Eleonora is een relax fauteuil die je gewoon moet hebben! Door het tijdloze ontwerp is deze royale fauteuil prima te combineren in vele interieurstijlen. 

Bank

Deze Chesterfield bank van het merk Eleonora is op vele manieren te combineren Met een oud houten salontafel, stoffen fauteuil, grote kruiklamp, canvas kussen en een heerlijk wollen plaid! Verkrijgbaar in 3-zits: Bruin & Antraciet, maar ook als fauteuil. Bent u benieuwd hoe u de vintage meubels kunt combineren in uw interieur? Neem dan snel een kijkje op onze blog voor veel tips en tricks!

Eleonora Chesterfield online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bestelt u de producten van Eleonora Chesterfield gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Wij bezorgen uw bestelling helemaal gratis bij een besteding van 200 euro of meer!