Het Anker

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Meubelbedrijf het Anker is al opgericht in 1928 en is sindsdien specialist in de productie en verkoop van zitmeubelen met leren bekleding. Het Anker biedt een uitgebreide collectie zitmeubelen die aansluiten op de meest uiteenlopende woonstijlen. Het Anker maakt gebruik van de beste materialen, leer uit Italië, stoffen uit Europa en made in Holland! 

Leren stoelen en banken 

Leer is niet meer weg te denken uit het interieur van de laatste jaren. Leren stoelen, banken, poefs en hockers, Het mag allemaal! Het Anker biedt je banken en stoelen gemaakt van hoogwaardig leer. je kunt kiezen uit vrijwel alle soorten leer, welke kleur je maar wilt. De ruime collectie van Het Anker bestaat uit banken, feateuilseetkamer- en projectstoelen, afgewerkt met verschillende leersoorten en verrassende stoffencombinaties. Modern, klassiek, industrieel of gewoon tijdloos. De mogelijkheden bij het Anker zijn vrijwel onbeperkt. Ben je benieuwd hoe je een leren stoel of bank het beste kunt combineren? Neem dan snel een kijkje op onze blog, daar geven wij je de handigste tips en tricks!

Het Anker online bestellen bij Giga Meubel

Je bestelt de producten van Het Anker gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levering en scherpe prijzen. Bij een besteding van 50,- bezorgen wij je bestelling helemaal gratis!