House Doctor

Resultaten Producten 73-96 van 268

per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 268

per pagina

House Doctor meubels

Het Deense House Doctor is een leuk familiair interieurbedrijf dat internationaal goed aan de weg timmert. Ze beschrijven zichzelf als ‘provocerend, persoonlijk en informeel’. Ze vinden het leuker diverse interieur elementen met elkaar te mixen in plaats van dat je alles bij elkaar probeert te matchen.

Typisch Deens design

Dit zie je dan ook terug: artikelen zijn of romantisch, of stoer, of modern, of grappig, noem maar op. Wat wel overeenkomt: er is niet al te veel poespas. Typische Deense nuchterheid dus, waarbij je met een simpel interieur heel gelukkig bent. Dat simpele interieur is bedrog: kijk beter en je ontdekt de leukste details bij de producten van House Doctor. In de online webshop van Giga Meubel koop je gemakkelijk online de producten uit de House Doctor collectie. Wel een waarschuwing van House Doctor vooraf: het kopen van hun interieurproducten kan verslavend zijn en tot hartkloppingen leiden.

Bestel House Doctor bij Giga Meubel

Bestel je artikelen van de House Doctor interieurcollectie op werkdagen voor 17:00 uur en wij nemen diezelfde dag nog je bestelling in behandeling. Voor kleine artikelen geldt dus dat je ze de binnen 2 werkdagen al in huis kunt hebben. Kom langs in onze showroom om nog meer leuke meubelen en accessoires te zien.

Kies je filter