Present Time

Pt,

Pt, oftewel Present Time, is hét merk wanneer u op zoek bent naar originele woonaccessoires of -cadeaus. Het merk biedt u een ruim assortiment op het gebied van wonen, servies en leuke cadeaus. Pt, werkt met verassende materialen, kleuren en ontwerpen. Zo kunt u blijven combineren met de producten van Present Time. Pt, wil ontwerpt betaalbaar design, dat zorgt voor plezier en een persoonlijke touch in uw interieur. 

Betaalbaar design 

Tijdschriftenrekken, kussens & plaids, wanddecoratie, vazen en schalen. U vindt het allemaal bij Pt,. Het merk biedt u producten die gemakkelijk te combineren zijn, maar toch een grappig detail hebben meegekregen. Een verfrissend kleurtje, verassend materiaal of bijzonder ontwerp. Elk product van Pt, is net even anders. Het in Almere gebaseerde bedrijf, werkt met veel jonge designers, die ze de kans geven om nieuwe ideëen te bedenken en verassende collecties te ontwerpen. Benieuwd naar onze favoriete items van Present Time? Neem dan eens een kijkje op onze Blog! 

Pt, online bestellen bij Giga Meubel

U bestelt de producten van Giga Meubel gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Bij besteding van 200 euro of meer, bezorgen wij uw bestelling helemaal gratis thuis!