Scrapwood

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Scrapwood 

Een product van een indrukwekkende wereldreis, zo noemt het merk zichzelf. Tijdens een reis door India, in 2013, vond het bedrijf een werkplaats waar mensen met liefde en zorg meubels maakten. Hout en ander materialen werden gerecycled en gebruikt om meubels van te maken. Robuuste meubels en woonaccessoires die het merk graag met mensen wil delen. Daarom onstond Scapwood, een merk waar duurzaamhied, eerlijkheid, kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. 

Meubels en accessoires

Kasten, stoelen, banken, tafels, kisten en accessoires. Alles wat u zich kunt bedenken vindt u bij Scrapwood. Spiegels, lampen, kapstokken en fotolijsten. Is het mogelijk om het van gerecycled hout te maken? Dan oet Scrapwood dat! Unieke meubelen, want geen enkel item is hetzelfde. Handwerk en vakmanschap gecombineerd met enorm veel passie, dat is wat de producten van Scrapwood uitstralen. Benieuwd naar de inspirerende verhalen van Scrapwood? Neem eens een kijkje op onze blog of kom langs in onze showroom in Soest. 

Scrapwood online betsellen bij Giga Meubel 

U bestelt de producten van Scrapwood gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Bij besteding van 200 euro of meer bezorgen wij uw bestelling gratis thuis!