Silk-Ka

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Silk-Ka

Silk-Ka is een van de meest bekende ontwerpers en exporteurs van zijdebloemen collecties wereldwijd. Silk-Ka is altijd op zoek naar nieuwe creaties en innovaties. De bloemen worden met de hand gemaakt en zijn van zeer hoge kwaliteit. Elke jaar komt het bedrijf met nieuwe ontwerpen.

Lang plezier van Silk-Ka

Silk-Ka biedt een origineel Nederlands ontwerp aan dat is ontworpen onder de strengste kwaliteitscontrole. Daarnaast zijn alle planten handgemaakt en gemaakt van de beste zijde. Hierdoor bent u verzekerd van frisse en prachtige planten voor het leven. 

Takken van Silk-Ka fleuren het interieur op

Bij Giga Meubel hebben we verschillende takken van Silk-Ka in het assortiment. Deze kan je leuk neerzetten in een mooie vaas. Dit geeft een gezellige sfeer aan het interieur. Kies bijvoorbeeld voor een paar mooie palm takken en combineer deze met een mooi gras tak. Dit zal erg sfeervol staan. Daarnaast zijn deze takken ook nog eens super praktisch omdat je ze niet hoeft te verzorgen! 

Haal groen in huis met de planten van Silk-Ka

Silk-Ka heeft verschillende planten in het assortiment. Planten staat ontzettend mooi in het interieur. De kleur groen geeft een fris accent aan jouw woonkamer en zorgt ook nog eens voor minder stress. Deze plant is al helemaal ideaal omdat je naar deze plant geen omkijken hebt. Zet de plant in een mooie pot en je kan er jaren van genieten. Je kan hem ook nog een makkelijk verplaatsen omdat je geen rekening hoeft te houden met bijvoorbeeld het zonlicht. 

Silk-Ka bij Giga Meubel

Heb je een mooie planten gevonden van Silk-Ka? Bestel deze dan snel online bij gigameubel.nl. Bij een bestelwaarde van 50,- wordt het jouw plant gratis verzonden. Geniet van scherpe prijzen en een snelle levertijd. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 879 60 32.