Spinder Design

Resultaten Producten 121-130 van 130

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 121-130 van 130

Pagina
per pagina

Spinder Design

Spinder Design, een prachtig merk van Hollandse bodem. Al meer dan 50 jaar maakt Spinder Design de mooiste kleinmeubelen voor in de hal, aan de muur en voor het opbergen van spullen. Spinder Design legt de focus op functionele oplossingen met innovatieve designs. Dit is ook zeker zichtbaar in hun minimalistische klein meubelen gemaakt van metaal en hout, vaak gericht op het meer industriële design. Wat als een overvolle kapstok plaats maakt voor een minimalistisch slim ontworpen 

De kernwaarden van Spinder Design

Spinder Design heeft een aantal waarden waarvoor zij staan. Naast dat ze natuurlijk de mooiste meubels ontwerpen en maken heeft elke meubelstuk een belangrijkste functie. Een Spinder Design meubel is veel meer dan alleen een onderdeel van je interieur. Daarnaast geven ze het design een krachtig karakter mee die zorgt voor rust en ruimte.

Orde creëren met de designs Spinder

De design van Spinder zorgen voor orde in huis. Voor een totaal industrieel interieur of alleen een vleugje robuust en stoer, bij Spinder vind je dat terug. Vooral de kapstokken van Spinder zijn zeer populair door het eenvoudige maar toch industriële design. Deze zijn te vinden in vele soorten, kleuren en formaten. Ook de mooie ronde spiegels in donkere kleuren kunnen geplaatst worden in elk gewenste interieur voor dat beetje extra industrieel.

Spinder Design bij Giga Meubel bestellen

Heb je een Spinder Design meubelstuk of lamp gevonden die bij je past? Bestel dan eenvoudig online via Giga Meubel de gewenste producten. Heeft je bestelling een bestelwaarde van boven de 100,-? Dan worden de producten gratis afgeleverd op het afleveradres. Daarnaast kun je er altijd voor kiezen om de Spinder Design meubels met eigen ogen te bekijken in onze fysieke winkel in Soest. Heb je vragen over de Spinder Design producten? Je kunt altijd contact opnemen met één van onze interieurspecialisten. Zij kijken met alle liefde met je mee.

 

Kies je filter