Storebror

Storebror

Stoer en robuust, dat is Storebror. Dit Nederlandse merk haalt al haar inspiratie uit het Scandinavische buitenleven. De naam Storebror, het Zweedse woord voor stoere broer, past dan ook perfect bij het merk! Het merk heeft veel passie voor de Scandinavische interieur- en lifestyle. De producten die door Storebror worden ontworpen nemen je mee terug de natuur in. Het merk staat voor 'no nonsense', pure en natuurlijke materialen. De producten zijn puur en eerlijk, van goede kwaliteit. Haal de stoere broer (of zus) nu in uzelf naar boven! 

Duurzaam en eerlijk

In de collecties van Storebror ijn de Scandinavische invloeden goed terug te zien. De producten worden gemaakt van pure, eerlijke en duurzame materialen. Ook nog eens met oog voor het milieu! Deze robuuste en stoere producten zijn dus niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook van goede kwaliteit. Daardoor gaan de producten lang tijd mee. Storebror is het perfecte merk voor mensen die hun industriële of Scandinavische interieur willen afmaken met wat gave, robuuste items. Benieuwd hoe wij dit zouden combineren? Neem dan eens een kijkje op onze blog!

Storebror direct online bestellen bij Giga Meubel

Bestel de producten van Storebror nun direct online in onze webshop en geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Bij besteding van 200 euro of meer bezorgen wij uw bestelling helemaal gratis!