Vintage Lab

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Vintage Lab

De naam verraad het al, vintage lab biedt u de mooiste meubels en accessoires voor een vintage interieur. Van verlichting tot banken en van stoelen tot kasten. Meubels en accessoires die passen bij een vintage, retro of industrieel interieur. Vintage Lab biedt u de laatste woontrends voor een betaalbare prijs. De producten van Vintage Lab zijn perfect te combineren en zijn geschikt voor ieder interieur

De laatste woontrends

Vintage Lab werkt met de laatste woontrends en bieden meubels en woonaccessoires voor ieder interieur. Van stoere, metalen vitrinekasten tot robuust houten tv-meubels to vintage gouden tafellampen. Dus, bent u op zoek naar een uniek, vintage item dat de eyecatcher in uw interieur kan zijn? Dan bent u bij Vintage Lab aan het goede adres.  Neem nu snel een kijkje op onze blog om te ziejn hoe wij stoere vintage items combineren!

Vintage lab online bestellen bij Giga Meubel 

U bestelt de producten van Vintage lab gemakkelijk direct online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Bij besteding van 200 euro of meer, komen wij uw bestelling gratis thuis bezorgen!