Bekijk hieronder onze Leren banken producten

‹ Vorige
1234

Leren banken

Leren banken bij FASHION FOR HOME

Leren banken bieden u de perfecte combinatie die een design meubel u kunt bieden: ze zijn erg gemakkelijk om te reinigen en zien er stijlvol uit. Daarnaast zijn leren banken in uiteenlopende interieurstijlen in te passen. In onze webshop bieden we een mooie selectie van elegante banken: van modulaire zitbanken tot en met een praktische tweezitter. Elke leren bank is te combineren met meubels van hetzelfde materiaal zoals leren stoelen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om leer te combineren met totaal andere materialen zoals een hoogpolig tapijt of kartonnen meubels. Op deze manier wordt uw woonkamer een echte blikvanger waar u trots op kunt zijn.

Stijlvol comfort met een leren bank

U heeft gevoel voor stijl en wilt dit graag in uw inrichting terug laten komen? Dan is eenlederen bank van ons een uitstekende keuze. Elke lederen bank heeft een compact design met opvallende details en is een aanwinst voor uw woning. Voor de liefhebbers zijn er bij Giga meubel natuurlijk ook opklapbedden van leer. U kunt bij ons zelfs een lerenzitzak ring vinden. Op deze manier krijgt u een ongedwongen loungesfeer in uw huis of appartement. Wanneer u deze sfeer meer wilt laten terug komen, kunt u ook nog kiezen voor een set clubfauteuils en kleurrijke vloerkussens.

Onze leren banken selectie

Leer is een eerste klas exclusief materiaal. Of het glad leer is of zeer gestructureerd leer, al onze leren banken zijn gemaakt van prachtig materiaal. U kunt leer goed verzorgen met onze producten op het gebied van lederverzorging. Voor optimaal duurzaam comfort, kies de leren bank van Giga meubel. Onze design meubels zijn ook prima in een zakelijke omgeving te gebruiken. Wilt u een professionele indruk maken op uw zakelijke klanten dan kunt u bij ons terecht. Voor uw kantoor bieden we naast leren banken zelfs bureautafels met een bijbehorende bureaukast.

 De koffie staat voor u klaar in  Soest.
Voor vragen kunt u bellen met 035-8796032